Mesaj primit de la un cetatean…

16 oct.

Cu ceva timp in urma, scriam despre un personaj, pe numele sau ” „de scena” Alfred Rossemberg si-al sau radio on-line „vocea Romaniei”. Azi, rasfoind inbox-ul, am descoperit un mesaj ce-mi era adresat, trimis cu doua luni in urma de catre un anume domn  Marian Popa, mesaj pe care am decis sa-l public in varianta sa originala.

„Asta se intampla!

Buna ziua!

Imi permit sa va contactez in legatura cu o problema urgenta,sperand cu totii ca se va rezolva cat mai curand.Este vorba despre un individ periculos.

Voi fi succint: multe doamne si domnisoare au intrat in legatura cu un escroc sentimental si nu numai,al carui profil oficial de Fb este Rossenberg Alfred.Acest om,a carui identitate reala este Popescu Aurel,nu lucreaza si nu a lucrat niciodata in serviciile secrete,sau in fosta securitate,asa cum sustine.

Mesajul de fata nu face parte din vreo campanie impotriva acestui personaj,asa cum iì place sa justifice.Este pur si simplu un avertisment.

Ocupatia principala a dansului (inafara de un site care se pretinde a fi cotidian,Vocea Romaniei-nu,nu are legatura cu Vocea Romaniei,show-ul televizat de ProTv) , este aceea de a cunoaste diferite doamne si domnisoare pe internet,pentru care are aceeasi poveste ( i-a murit sotia si copilul,a lucrat in serviciile secrete de spionaj,este urmarit si de aceea isi protejeaza identitatea,sufera de o tumoare pe creier),etc.Metodele de abordare sunt diferite (dialoguri pe teme mai mult sau mai putin filozofice,poezii).Subiectul preferat ramane,insa,iubirea.

Femeile target ale sale au ,in majoritatea cazurilor,functii si/ sau o situatie materiala cel putin decenta.Cu multe dintre acestea reuseste sa aiba cel putin o aventura sau o relatie de pe urma careia obtine beneficii de ordin material si/ sau profesional,dupa care se detaseaza,folosind diferite pretexte.

Invocand constant lupta impotriva hotiei si coruptiei,acest individ inregistreaza convorbiri si mesaje in maniera cu totul ilegala,putand santaja ulterior diferitele persoane cu care intra in contact,convinse fiind de bunele sale intentii.

Elena Zina Viziru,una dintre victimele sale, a fost contactata de mai multe persoane tocmai pentru a fi avertizata,dar se pare ca acest individ are o influenta extraordinara asupra ei ,din moment ce dansa refuza orice dialog cu persoanele in cauza.

Am incercat sa iì contactam asadar,rudele si prietenii.Elena si alte femei,dar si alte persoane publice, sunt in pericol.Va rog sa nu ignorati acest mesaj si sa considerati la modul cel mai serios pericolul real.Popescu Aurel,alias Rossenberg Alfred,a creat conflicte intre femei,conjuncturi nefaste.Un astfel de conflict a avut loc pe 28 iulie,noaptea,cand si-a sunat „cunostintele”pe rand,una cate una,sustinand ca doua femei sunt in apartamentul sau,hartuindu-l.Cu una dintre ele chiar are o relatie.Este vorba despre Mihaela Sava.

Aceasta doamna,desi a fost la randul sau avertizata,a creat un scandal monstru,presarat cu insulte grave la adresa uneia dintre persoanele pe care Popescu Aurel,alias Rossenberg Alfred,le sunase.Scandalul si atitudinea Mihaelei Sava au determinat-o pe domnisoara in cauza (persoana cu o anumita imagine) sa cheme politia si sa semnaleze incidentul.Ulterior, Andreea Schroder, cea care l-a demascat initial avertizand mai multe femei sa nu-i cada in plasa,a incercat denigreze domnisoara respectiva si sa-i strice imaginea trimitand mailuri persoanelor din mediul sau profesional si privat.Tentativa esuata,bineinteles. Totul s-a petrecut in Romania,pe litoral,unde Aurel Popescu este domiciliat,nicidecum in Berna,unde pretinde ca traieste.

Cu toate acestea,Popescu Aurel si-a continuat linistit seara respectiva si probabil si ziua ce a urmat,din moment ce a participat la majoratul fiicei Mihaelei Sava,una dintre concubinele sale si care a fost semnalata la politie.

Aveti aici poze cu persoanele in cauza.Pozele au aparut initial pe pe Facebook. Aurel Popescu,alias Rossenberg,nu a fost etichetat,dar a cerut ca acestea sa fie sterse imediat dupa ce a aflat ca au fost publicate.Mihaela Sava,concubina sa,si-a inchis contul Facebook,dar si l-a reactivat de curand.

Povestea este insa mai lunga.Nu se stie cu exactitate care dintre persoanele din anturajul apropiat lui Rossenberg sunt asociate lui,dar cercul se restrange si gasca incepe sa se demaste din interior.
Va rugam sa luati ca atare aceasta semnalare.Sa va feriti si sa nu cadeti in plasa acestui individ.

Rossenberg Alfred,Randy Blue si oricare alt grup sau pagina de pe retelele de socializare intitulate Vocea Romaniei (care,repet,nu au nicio legatura cu show-ul national televizat),sunt asociate acestui escroc virtual.

O zi buna in continuare.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: