A fost odata… si-a fost frumos

5 dec.

La aproximativ 10 ani am parasit Romania, impreuna cu parintii si bunica.Unde si prin ce imprejurari am ajuns in tarile ce aveau sa ma adopte pentru o perioada destul de indelungata de timp si ce anume m-a determinat sa ma intorc la varsta majoratului, constituie subiectul unei alte relatari. Povestea e lunga si o voi detalia cu alta ocazie. Asa cum spuneam, la 18 ani, m-am intors. In acest interval, am avut ocazia sa particip la diverse manifestari culturale, cu prilejul Zilei Nationale, la diverse concursuri si festivaluri internationale, sa castig premii, sa vad tricolorul fluturand.E o emotie atat de intensa, un sentiment atat de inaltator, sunt clipe unice.Atunci te simti mandru ca tu ai fost acela care a starnit ropote de aplauze, te simti mandru ca tu ai fost romanul care a pasit victorios in fata atator altor reprezentanti ai unor tari puternice si care-a primit felicitari la scena deschisa din partea unui membru al juriului, in timp ce sute de ochi sunt atintiti asupra ta si, probabil, alte sute de mii te privesc din fata televizoarelor.Simti ca porti propria-ti tara in inima-ti de pui de om, o inima ce bate atat de tare, mai sa-ti sara din piept.Simti ca esti un om fericit. Un roman fericit.Totusi, abia atunci, realizezi cat de grea este povara responsabilitatii ce o porti pe umeri, pentru ca, dupa fiecare succes asteptarile publicului sunt, fireste, mai mari iar tu risti sa fii judecat pentru orice pas mai putin inspirat.
Nu sunt ceausisme invatate in scoala comunista cu care caut sa impresionez cititorii.Sunt gandurile mele stranse intr-un buchet al amintirilor dragi,o comoara a sufletului.Se lasa cortina, se stinge lumina dar amintirile raman mereu vii…

2 răspunsuri sa “A fost odata… si-a fost frumos”

  1. Wedding planning decembrie 16, 2011 la 9:11 am #

    As a web site owner I think the material here is really magnificent. I appreciate it for your time. You must maintain it and keep it up forever! Excellent work.
    Beach wedding

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: